Sommarsemester 2022

Jahopp då var semestern slut för denna gången. TIllbaka till vardagen igen, haha. Men ska inte glömma allt roligt som man har gjort under semestern. 
 
Rivstartade flrsta dagen på semestern med att åka till Stockholm för att möta upp mamma. Det var dessutom min fördelsedag som en liten bonus. Huvudsyftet med resan dit var en, SHOPPING. Vi hade siktat in oss på Mall of Scandinavia. Hotellet vi bodde på låg i princip vägg i vägg med gallerian så det var nära och bra. Vi shoppade och fyndade massor, åt gott, skrattade och hade överlag en fantastisk dag tillsammans. 
 
 

 
 
 
 
 
När jag sen kom hem igen så packade jag p princip bara om väskan för nästa äventyr. Jag och Danne packade in väskor och katter och åkte upp till Dalarna en hel vecka. Min kära bror var så snäll att han lät oss ha katterna i sin lägenhet under veckan, i och med renovering av kök så blir det nog lite rörigt att ha 2 katter som springer runt. 
 
VI gjorde massa roligt under veckan. Åkte till Rättvik och kollade på bilar under Classic Car Week, Räkkryssning på Runn, vandrade upp på Våckelberget mm. Jag och Danne fick dessutom in lite träning, kul att prova på lite andra gym.
 
 
Blev såklart ett och annat dopp i poolen :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En av anlednignarna som vi valde att åka upp till Dalarna var också för att vi hade köpt biljetter till Sabaton Open Air på Lugnet. Vi köpte 3 dagars biljetter (torsdag-lördag). Fy tusan va roligt det var! Hårdrock är inte mitt förstaval av musik men det är en helt annan grej när man ser banden Live. Höjdpunkten var såklart att se Sabaton själva spela sista dagen, sååå bra! Givetvis var de andra banden också bra :D 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade en supermysig vecka hemma i Dalarna. Tusen tack till världens bästa mamma och pappa som hjälpte till och körde oss under festivalen och allt annat under veckan <3
 
 
Men tyvärr så kan man inte ha semester hela tiden och nu är det back to work som gäller. Rivstartar med natt jobb nu till helgen. Vi har haft en jätterolig semester med nya fina minnen och ny energi till hösten. 
 
Ha det bra!
 

RSS 2.0