10 år med dig!

Den 21 oktober 2011 packade vi bil och transport och begav oss mos Avesta och Isaksbo gård. Där väntade du, min första storhäst. Vi lastade in dig i transporten och begav oss hemåt. Resan vi har gjort har varit väldigt lik en berg och dal bana. Du har varit allt annat än en lätt häst. Som 6-åring var du en riktig dramaqueen som verkligen ville visa upp hur vild en häst kan bli..hehe..gärna med matte på ryggen. Du ville alltid ha sista ordet i alla debatter och gav sällan upp. Du missade sällan en chans att göra bort oss totalt. Trots alla gånger som jag gråtit över att du totalt skämt ut oss på tävlingar och träningar så är jag väldigt tacksam över dem erfarenheterna som du gett mig. 
 
 
 
 
Å herregud! Hittade en gammal bild på oss från en maskerad-dressyr tävling för väldigt många år sedan. Captain Jack Sparrow and The Black Pearl. hahah :D 
 
 
Du har sällan avviktit från chansen att få oss att se riktigt oproffsiga ut. Många tävlingar där vi sett ut som riktiga ammatörer och gjort bort oss totalt. En av våra tidiga starter tillsammans blev en riktigt omgång i brottar-ringen. Du gjorde allt i din makt för att slippa jobba. Då blev jag riktigt trött på dig och satte ner foten på riktigt. Var riktigt svettig efter den ritten och har nog aldrig varit så förbannad på dig som jag var då. Haha till och med dommaren kom fram och tyckte att jag lotsade dig bra.
 
Men det är kanske varje avramling, varje svordom, varje utskällning från tränare, varje lägsta punkt som gjorde att alla placeringar, alla vinster, alla lovord och varje beröm så värt det. För visst har du varit en riktig ragata genom åren men du har en väldigt fin sida också. En sak som en tränare sa till oss en gång, som verkligen fastnade hos mig var "När denna häst väl litar på dig, så kommer hon gå genom eld och vatten för dig". 
 
 
 
 
 
 
Du har alltid visat att du vill göra ditt bästa...även om man ibland inte vill tro det. Du visar stor ambition och vilja att lära dig nya saker. Du älskar att få beröm och tycker verkligen om att få höra det. En riktig liten prinsessa. Du har lätt att lära dig nya saker, galoppombyten, piruetter, piaff och passage har alltid varit dina paradnummer. Du har verkligen en förmåga att bli omtyckt, kanske är det din charm, kanske är det din starka vilja men ska jag vara helt ärlig så tror jag att det är din hängläpp som får alla på fall. 
 
 
Som tur är så har vi väldens bästa hejjaklack och supporterteam bakom oss. Mamma och pappa, går också under namnet som "dina favoritpersoner i hela vida världen". Du blir alltid så glad när du får syn på dem, speciellt när de har äpplen med sig. 
De har fått stå ut med våra skavanker under alla dessa år. Tävlingar och träningar och allt däremellan. Tror seriöst att du tycker om dem mer än du tycker om mig ;) Vilket jag helt förstår.
 
 
 
 
 
Även om du gett mig för många gråa hår under åren så är jag glad att jag har fått spendera de åren tillsammans med dig. Du har gett mig så många bra erfaenheter och kunskap som jag aldrig trodde jag skulle behöva. Du har gett mig mod att göra saker som jag inte trodde att jag skulle vågat. Du finns alltid där för mig när jag behöver dig!
 
 
 
 
Det finns ungefär 1000 saker jag skulle vilja säga till dig men det enda jag kan komma på just nu är...tack <3 
Tack för allt du lärt mig, tack för alla erfarenheter du gett mig, tack för alla blåmärken, tack för alla roliga minnen, tack för alla segrar, tack för alla förluster och framför allt tack för att du är du! Min häst, min bästa kompis, min prinsessa....MIN Glitter! 
 
 

RSS 2.0