Länge sen

Ojojoj nu var det länge sen som det kom en uppdatering här på bloggen. Kanske är dags för det nu. 

Den största uppdateringen är att jag nu går in på mina 4 sista vekocr på hemtjänsten. I mitten på januari kommer jag att börja arbeta på akutmottagningen på Karlstads Centralsjukhus. 
Det var ett tråkigt beslut att lämna världens bästa grupp men jag är ung och har hela livet framför mig. Jag vill utvecklas inom vården och vill lära mig me. Hemtjänsten är ett jätteviktigt yrke om behöver all personal de kan få men jag vill jobba med ett yrkesområden som är mer inriktat på vård. Önskar gruppen all lycka till framöver, vet att de har stora förändringar framför sig men jag vet att de kommer gå bra. 

Glitter mår superbra! under hösten har jag haft känslan av att hon har gått med "handbromsen i". Svårt att förklara i text men det kändes verkligen som att hon bara sprang på frambenen och om jag försökte få henne framåt så sprang hon bara snabbare med benen istället för att länga på stegen. Till slut fick jag nog och tog hjälp av longeringslinan för att få fram henne ordentligt och få med bakbenen. Efter det så har hon lyssnat mer framåt och uppåt, samt känner att hon jobbar på mer med bakbenen istället för att springa på frambenen. 

 

Tur är väl att hon är söt 😍
 
Snart är det jul vilket är jättekul 🎄🎁 Känns som att det behövs lite positivitet under dessa tråkiga och dystra tider som vi lever i just nu. I jul hoppas jag på att få vara ledig åtminstone på julafton så jag få fira med min fina familj (antal personer som följer restriktionerna). Till helgen så ska jag baka lite mums till det. ÅÅÅH va mysigt ❤️ 

 
Nästa år är det något väldigt spännande som kommer hända, planeringen är i full gång ochsaker börjar falla på plats. Jag kommer inte avslöja riktigt än vad det handlar om men det kommer ett inlägg längre fram som förklara allt. 🎉😍 2021 kommer (förhoppningsvis) bli ett helt fantastiskt år. 😁 
 
Ska försöka blogga mer framöver. Ha det gött 😍 
 

RSS 2.0