"Semester"

Förra veckan spenderade jag hemma hos mamma och pappa i Sundborn. Själva var dem på Mallorca och hade det fint. Jag, Danne och Erik passade hundarna. Det var så skönt att få komma iväg ett tag och göra lite annat. 

Katterna fick givetvis följa med. Till en början var de ganska blyga och ville inte riktigt komma ut från under sängen. Till slutet av veckan var de mycket mer bekväma och var med oss mycket mer. 


 Mina små skruttisar ❤ 

Blev givetvis mycket med hundarna under veckan. Långa härliga höstprommenader i skogen blev det....och några mindre härliga när regnet öste ner. 
Världens finaste hundar ❤❤ 




Mamma och pappa har nyligen installerat ett härligt spabad. Det kom till väl användning under veckan som vi spenderade där. I princip varje kväll tog vi ett litet dopp. Sååå skönt!! ❤




På fredagen gick vi dessutom ut och åt middag. Det var Erik som fick välja och då blev det Pinchos. Tycker själv att det är kul och gott attra på Pinchos så det blev toppen. 




Över lag var det en väldigt härlig och go veckan med mycket avslappning och laddning av batterierna. Nu är man fulltankad med positiv energi! Nu är det fullt ös i vardagen igen. 

Idag blev jag väckt tidigt av Molly och då var det ingen idé att somna om utan jag åkte istället till gymmet. Efter det var det lite handling och mealprepp. Sen blev det tupplur så jag orkar med natten eftersom jag tog ett extrapass på natten efter kvällspasset. Go hard or go home!! 
Tur man tycker om sitt jobb 🤩 


Hoppas ni får en fin vecka! 
Ha det fint!!  

RSS 2.0