Första dagarna

Ja nu har jag jobbat mina första dagar på akutmottagningen och kan säga redan nu att jag kommer trivas på jobbet. Arbetsuppgifterna är ungefär det som jag förväntade mig, mycket provtagning och hjälpa sjuksköterskorna med handräckning och stöttning. Alla är så trevliga och alla verkar kunna prata och skämta med alla. Kommer nog ta tid för mig att lära mig vad alla heter dock, är väldigt många personer som snurrar runt. 
 
Jag känner redan nu att jag kommer att trivas, just nu är fokuset att lära mig hur saker och ting går till och hur jag ska tänka vid vissa situationer. Jag måste bli stadig på att ta venprov känner jag redan nu. De som jag har gått bredvid är så stadiga på handen och vet exakt hur de ska göra. Jag har inte tagit så mycket venprover ännu som undersköterska...men övning ger färdighet. Får helt enkelt se till att träna mycket. 
 
Har ännn inte hunnit varit med om ett AKUT fall, exempelvis hjärtstopp. Har hört det larmet några gånger men då har de antingen löst sig själva eller så har det varit ett falskt alarm. Men vilken adrenalinrush man fick. Det var just det som jag hade förväntat mig, larmet går och alla börjar springa. haha riktig action på jobbet. 
 
Idag är jag tack och lov ledig, man blir helt slut i huvudet av alla intryck och människor som man träffar. MEN jag tycker att det är sååå spännande och varje ny grej som vi gör försöker jag ta till mig och lära mig mer av. Ser fram emot när min bredvidgång är slut och jag får gå själv...hoppas att jag inte klantar mig för mycket ;) 
 
 
 
 

RSS 2.0