Två år!!!

Ja tänk att det har gått två år sen jag blev tillsammans med världens bästa Danne <3 Älskar dig mer än något annat i hela vida världen min underbara älskling!! Vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig och all den kärlek och omtanke du sprider runt dig <3 Är så tacksam för varje dag som jag fått spendera med dig :D Nu ser vi fram emot augusti och utomlandsresan <3 Älskar dig..glöm inte det!!! <3 <3 <3 
 
 
 

Spännande nyheter

Ja precis som titeln säger så har jag lite spännande nyheter. Det har varit en del frågor fram och tillbaka om vad jag ska göra med Glitter och så vidare. Nu är det spikat att Glitter ska följa med mig till Karlstad. Hon ska stå på Segerstad Dressyrstall som ägs av dressyrdomaren Anki Carlsson. Jag är så glad och lycklig över detta och det känns så underbart. Det ska bli så skönt att få ner henne till hösten så man kan planera veckorna och träna mer regelbundet. Saknar henne så mycket på veckorna när jag är i skolan och det kommer vara skönt att han henne hemma i Karlstad. 
 
Som många säkert vet så har jag pendlat fram och tillbaka mellan Karlstad och Falun varje vecka för att träna med Glitter. Det har varit lite jobbig och framför allt dyrt. Många kanske tror att jag har funderat på att sälja Glitter...men jag tycker om Glitter allt för mycket för att sälja henne så det lättaste vore att få ner henne till Karlstad. Under våren har jag letat runt en del och hittat några stall men då kvarstod frågan om tränare. Då fick vi kontakt med en dressyrdomare, Anki Carlsson, och frågade henne om hon hade någon stallplats till hösten och JA det hade hon :D Blev så lycklig!! Då har jag stallplats, ridhus, ridbana, tränare och ridkompisar :D Hur bra låter inte det? :D :D Är så glad att jag spricker! Komme bli så kul!!! 
 
 
 
 
 

Uppdatering

Ja nu tycker jag  att det är dags för en liten uppdatering om vad som händer. Det har varit ett tag sedan som jag skrev ett inlägg så nu var det dags. 
 
I söndags så åkte vi till Malung och tävlade. Jag är jättenöjd med hur det gick :D Glitter skötte sig superbra och var mjuk och fin under hela tiden som vi var på tävlingbanan. Hon var lugn och fin inne på banan och lyssnade bra på mig hela tiden. Oturligt nog så räckte det inte till någon placering men jag är jättenöjd ändå med resultatet. 
 
 
 
 
Igår var det träning för Emma hemma på hennes ridbana i Dalvik och kan ju kort säga att vädret kunde ha varit bättre. I början var det fint men mitt under ridningen så började det åska och blixtra. Glitter var så duktig och brydde sig inte alls även om regnet öste ner. Duktiga lilla Glitter :D
 
 
 
Igår var jag och Danne i Borlänge för att fixa hans pass så nu kan vi börja längta till resan i augusti :D 
 
 

RSS 2.0