Semester del 1

Då var första delen av sommarsemestern över. Har haft 2 veckor nu över midsommar och har mina 2 resterande veckor i slutet av sommaren. 
 
Under första veckan så var det mest allmänt pyssel hemma och lite annat att stå i. En av dem sysslorna var att få Glitter till sitt sommarbete. Hon står på en jättefin gård vid sjön Gapern tillsammans med sin nyfunna bästa vän. 
 
 
Hon mår verkligen jättebra på sin semester tillsammans med sin sommarkompis. Klart även hon ska få vara lite häst! 
 
 
 
Ganska direkt efter Glitter fått komma på bete så åkte jag och Danne hem till Dalarna för att spendera lite tid med familjen. Vi åkte först hem till mina föräldrar för att släppa av katterna. Vi fick låna mamma och pappas husvagn. Katterna tyckte det var jättespännande att bo i husvagn.
 
 
Allt ska undersökas och inspekteras :) De verkade gilla livet i husvagn. 
 
Vi åkte dessutom hem till Dannes föräldrar i Ludvika och hälsade på innan de åkte på semester till fjällen. Det var jättetrevligt :) 
 
Under veckan som vi var i Dalarna blev det väldigt mycket planering inför bröllpet. Diverse möten med både floristen och fotograf, kolla lokalen för festen, möte med prästen osv osv. Det känns väldigt skönt att ha det färdigt, några små grejer kvar men det mesta är färdigt. Så nu kan man äntligen börja längta. En väldigt rolig sak var att jag fick prova min klänning. Jag beställde den i början av februari och nu fick jag äntligen tillfälle att prova den på. Tänker inte lägga ut någon bild då jag vill hålla den lite hemlig men kan lova att det är värt väntan! 
 
MIDSOMMAR! 
Man blir verkligen aldrig missnöjd när det kommer till midsommar! Härligt sällskap, god mat, god dryck, fint väder och långa kvällar. Vi firade tillsammans med min familj samt med mormor och morfar. Jättehärligt med en helg firande av sommaren :) 
 
 
 
 
Blev givetvis en del fotboll också. 
 
 
 
Åh så härligt! 
 
På måndagen efter midsommar så åkte jag, Danne och Erik till Falun för att Erik skulle få sin första dos med vaccin mot covid-19. Nu har alla i min familj fått minst 1 dos vaccin! Hur underbart! Det firade vi såklart med lite god mat, vi gick till Eriks favoritställe för sushi. SJälv är jag inget jättefan av sushi men kul att prova något nytt i alla fall. Grabbarna var nöjda :P 
 
 
Efter det åkte vi till Främby udde där vi hyrde varsin kajak och drog ut på en tur på Runn. En liten spontan och jätterolig grej. 
 
 
 
 
Vi var ute och paddlade i ca 2 timmar och det räckte gott och väl men gud va roligt det var! Fint väder hade vi också, kunde inte bli så mycket bättre! 
 
Vilken jättehärlig första semesterperiod jag har haft! Mycket tid spenderad med familj och en hel del planering inför kommande roligheter. Nu laddar jag för några veckor med jobb och ser fram emot augusti! 
 
Ha det bra! 
 
 
 

RSS 2.0