Hoppsan!

Hoppsan nu var det ett tag sedan det blev en uppdatering här på bloggen. Inte så bra...hehe. 
 
Här kommer en snabb sammanfattning om vad jag har gjort de senaste veckorna. 
 
 
Något som jag har undahållit lite från bloggen, men som jag nu känner är dags att jag berättar, är att jag och Danne ska gifta oss!! Planen var att det skulle ske i mitten på juni...men på grund av denhära förbannade pandemin så kan vi inte genomföra det på ett säkert sätt. Restriktionerna säger tyvärr att vi inte kan ha något bröllop på det datumet som vi tänkt. I nuläget har vi helt enkelt flyttar fram datumet till slutet på augusti. FÖRHOPPNINGSVIS kommer vi kunna ha bröllpet så om alla får vaccin osv. 
Jag längtar så jag spricker! Vill verkligen att detta ska bli bra och om allt går enligt planen så kommer detta att bli jättefint och jättebra! <3 
 
 
 
 
 
Nu håller vi alla tummar och tår att det blir av!! 
 
 
 
 
Jag har jobbat på som bara den. Jag tycker verkligen om mitt jobb jättemycket, älskar kollegorna och arbetsuppgifterna. På detta jobbet får jag möjligheten att lägga mitt egna schema vilket känns som en otrolig frihet att kunna bestämma mer själv hur man vill jobba. Ett annat plus i kanten är att jag numera har fått min andra dos av covid-19 vaccient, HURRA!! Jag fick vaccinet av Pfizer, inte så mycket bieffekter tack och lov ;) Nu är man lite mer skyddad i alla fall, längtar tills fler får vaccinet så man kan gå tillbaka till det mer normala igen. 
 
 
 
 
 
Jag har verkligen fått upp ögonen för att cykla mountainbike. Fick mammas "gamla" cykel när hon köpte sig en ny, tack <3 Den passar mig jättebra. Just nu cyklar jag inte jättelångt (brukar bli mellan 5-6 km) men jag försöker öka lite varje gång :) Kanske bara är vårkänslor som gör detta men hoppas att man kan bibehålla motvationen under resten av sommarperioden. 
 
 
 
 
 
Helgen den 13-14 mars så hade vi finbesök här hemma av mina föräldrar, moster Malin och Matilda och Hanna. Det blev en riktig mello-fest! Så god mat, jag är svag för plockmat/tapas. Tycker det är så fasansfullt gott att blanda olika smaker med varandra. Det blev från resturang Oliven och kan säga det defenitivt kommer att bli därifrån igen någon gång. 
 
 
 
Såklart blev det en del vin till detta också...duh ;) 
Enligt mig var det rätt person som vann Mello...det var en åsikt som inte alla i sällskapet höll med om, haha! Det blev en lyckad kväll med mycket skratt och sång, hade verkligen jätteroligt <3
 
 
Helgen efter det så fyllde min älskade fästman Danne år. 25 bast :) Det firade vi såklart med god mat och dryck även denna helg :D och såklart presenter!! Hoppas att han blev nöjde med sina presenter, verkade i alla fall som det :D Grattis igen älskling! Älskar dig! <3 Puss!
 
Blev fläskkarré och potatisgratäng till huvudrätt och panacotta till efterrätt :D MUMS!! 
 
 
 
 
 
 
Det är så skönt att våren börjar komma lite smått nu. Sååå härligt när solen väl tittar fram och man får lite värme. Glitter tycker verkligen om det, hon är en häst som tycker om solen och värmen mer än någon annan häst jag lärt känna. Det är så skönt att låta henne stå naken i hagen så att hon får skaka av sig all päls som hon fäller...såklart så leder det ofta till att hon rullar sig men men, finns inte mycket att göra åt det ;) 
 
 
 
Hon älskar vetkligen sin hagkompis. Trodde inte att Glitter skule gå så bra ihop med någon annan häst men de tycker verkligen om varandra jättemycket <3 BFF :) 
 
 
 
 
Hon är så fin min älskade lilla prinsessa! Helt sjukt att vi firar 10 år tillsammans till hösten :D Det kommer verkligen att firas <3
 
 
Det var nog, i stora drag, vad jag har haft för mig under mars. Nu har jag en 6-dagars jobb vecka framför mig men efter det ska jag hem och fira påsk hemma i Sundborn <3 Ska bli så mysigt! Hoppas verkligen att det är fint och vårigt väder så man kan få lite sol och värme :) 
 
Ta hand om er! 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0