2021!

Asså hur sjukt att ett år till har snart gått. Jag säger som alla andra gör, det går så väldigt fort haha. 
 
Detta år har varit vädligt turbulent. Mycket upp och nergångar. Tänkte i detta inlägg dela med mig lite av höjdpunkterna från 2021. 
 
 
Året rivstartade med att jag började på min nya arbetsplats. Den 11 januari har och officiellt jobbar på Akutmottagningen i 1 år. Så mycket som jag har lärt mig och så mycket som jag har fått se är helt sjuk egentligen. Så många fina och underbara kollegor och vänner som jag fått under det gånga året är helt fantasktiskt. Hoppas att 2022 blir ett bra år för oss och ser fram emot att lära mig ännu er och utvecklas på denna fantakstiska arbetsplats. 
 
 
 
 
I februari fyllde våran älskade lilla skrutt Milla 1 år. Lilla yrväder, knasboll, knäppis och alla andra smeknamn som du fått under tiden som du funnits i våra liv <3 Älskar dig lilla Milla <3
 
 
I mars var vi fullt uppe i planering för bröllop som vi hade förhoppningar skulle bli av i juni men på gund av den ökande smittan av covid-19 så blev vi tvugna att skjuta fram datumet till slutet på augusti med förhoppningar om lättade restriktioner. Det var jättetråkigt och vi blev såklart besvikna men som tur så var det inte jättesvårt att boka om då de flesta hade förståelse till varför vi valde att skjuta fram datumet. 
 
 
Sommaren 2021 fanns det inte mycket att klaga på. Fint väder och mycket roligheter som hände. Hade 2 veckors semester i början av sommaren, de resterade 2 veckorna sparade jag till bröllopet. 
 
Började med att släppa Glitter på sommarbete, det blev hos en kompis som bor på en jättefin gård ute i skogen med sjöutsikt. Glitter fick en ny kompis och de verkade verkigen trivas bra ihop. De gick tillsammans överallt och mådde verkligen superbra i sin superfina hage. 
 
 
 
 
En annan kul grej som jag inte ens visste om förens dagen var kommen var min möhoppa. Ojojojoj va lurad jag blev men vilken otroligt fin dag det blev. Är så fruktansvärt tacksam att ha så fina människor i mitt liv som fixade och grejade för att dagen skulle bli så lyckad som den blev. Mycket skratt, utmaningar, en och annan drink och så mycket mer! Tusen tack brudar <3 Den dagen kommer jag aldrig att glömma! 
 
 
 
 
 
Midsommar firade vi hos min familj, det blev en riktigt mysigt firande med fint väder, god mat och härligt sällskap. 
 
 
 
 
 
Vi stannade efter det kvar i Falun för lite förberedelser inför bröllopet. Men vi passade på att göra lite roliga sommaraktiviteter när vi ändå var där. En av grejerna var att vi hyrde kajaker och drog ut på Runn. Det var verkligen så roligt. Härligt väder och roligt att göra något nytt. 
 
 
 
Efter det var det tillbaka till Värmland för några veckors arbete. 
 

I juli fyllde jag hela 25 år. 25 jordsnurr har jag vandrat runt på denna jord. Helt galet! Vi firade med att äta ute på Olssons Bazar. Det var väldigt trevligt och gott. 



I augusti åkte familjen Johansson på en liten tur till Lofsdalen för lite vandring. Det var en riktigt härlig weekend. Älskar verkligen fjällen, både vinter och sommar, sån härligt luft och fin natur.
 
 
 
 
 
 
 
Sen kom årets helt klart största händelse. Mitt och Dannes bröllop. Det känns lite overkligt just nu att vi faktiskt är gifta men det känns väldigt rätt. Dagen blev verkligen så lyckad och är återigen så tacksam att jag har så många fina familjemedlemmar, vänner och släkt som fixar, grejar och hjälpte till så otroligt mycket under dagen för att den skulle bli så bra som den blev. 
 
Tack till ALLA som var med och firade oss. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ojojoj vilken fest det blev. Hade verkligen sååååå roligt <3 :D 
 
Apropå fest anordnade jag och Danne en halloweenfest i oktober. Det blev riktigt lyckat och hade väldigt roligt. 
 
Så snygg man var då :D 
 
 
 
I oktober firade jag och Glitter 10 års jubileum. Asså hur sjukt är det inte att hon har stått ut med mig i 10 långa år? Min fina tjej, lika pigg och oberäknelig nu som när hon var 5 år, haha! 
 
 

I oktober var vi även hemma en vecka i Falun för att passa mamma och pappas hundar när de var på Mallorca. Det var sååå härligt och gör så gärna om det igen. Massa mys med hundarna och bad i bubbelpoolen, finns inget fel med det. 
 
 
 
 
I november åkte vi till Falun igen för att fira min pappa och bror som fyllde år. Det blev lyxmiddag ute och sen ett parti med digital dart. Mycket roligt :D Älskade familj! 
 
 
 
 
 Julen 2021 firades hemma hos Dannes föräldrar. Det blev en jättemysig jul med mycket god mat, julklappsspelet och härligt sällskap. 



 
 Sista är att jag firade nyår hemma hos mamma och pappa. Mormor och morfar var också på besök så blev extra roligt. Danne var tyvärr tvungen att jobba nyår. Vi åt god mat, spelade spel och skålade in det nya året i bubbelpoolen. Inget att klaga på ❤ 





 
Överlag har 2021 varit ett väldigt bra år men har såklart haft en del nergångar men har sån tur att ha en så fin make, världens finaste familj och vänner som stöttar och hjälper ❤ 
 
 












RSS 2.0