Fredag!

Äntligen är det fredag och dagen till ära så är jag ledig! Så skönt :) ÄVen om jag verkligen tycker om mitt nya jobb så är det alltid skönt med lite ledigt. 
 
På tal om jobbet så vill jag att ni går in och kollar på mina fina kollegor när de dansar! De är så duktiga! Jag hade gärna velat varit med men jag var tyvärr bortrest. De gjorde ett toppenjobb och tycker att de förtjärnar allt beröm de får :) 
 
Kolla här -> https://www.facebook.com/585925473/videos/10157588476875474/ 
 
Igår gick jag min sista inskolningsdag på akuten. Så på mångag går jag mitt första pass helt själv. Det känns jättekul men samtidigt lite nervöst, det är ju så mycket som kan gå fel. Men under de sista dagarna nu så har jag i princip gått själv, med lite översyn av min mentor, så jag vet vad jag ska göra. Jag vet också att mina kollegor kommer finans där om jag har frågor eller funderingar vilket känns väldigt tryggt. :) 
 
 
 
På söndag är det (som alla säkert vet) alla hjärtans dag och för en gångs skull då är både jag och danne lediga samtidigt. Det händer inte ofta i denna familj. så vi passar på och går ut på resturang och äter lite gott :) Ska bli så mysigt <3 
 
Denna bilden på Molly får avsluta detta blogginlägget. 
Ha det bra! :) 
 
 
 

RSS 2.0