Hej 2023!

Lite sent inlägg, vi är liksom halvvägs in i januari redan. Haha jaja men bättre sent än aldrig. 
 
Året 2022 var en berg och dal bana (som alla år typ), har haft väldigt mycket roligt men det har även varit stunder som inte varit lika roliga. 
 
Höjdpunkter från 2022 :) 
 
 
 
Skidsemester i fjällen med finaste familjen. 
 
 
 
Började träna mer seriöst. 
 
 
 
 
Resa till Stockholm med mammisen på min födelsedag. 
 
 
 
 
 
Semester hemma i Dalarna. Classic Car Week, Sabaton Festival, räkkryssning mm. 
 
 
 
 
 
Midsommarfirande hemma i Dalarna med hela släkten. 
 
 
 
 
Valborgsfirande med familjen Johansson. Middag, korvgrillning och escaperoom. 
 
 
 
 
 
 
 
Spökvandring och övernattning på Rankhyttans Herrgård. 
 
 
 
 
Julfirande i Trollhättan.
 
 
 
 
 
Har officiellt jobbat på akuten i 2 år nu. Har lärt mig så mycket och älskar alla mina kollegor! Hoppas att det blir många fina år till! :)  
 
 
 
 
Halloweenfest! 
 
 
 
 
Såg Karsten Toerbjerns föreställning, mycket rolig! 
 
 
 
 
Firade min morster som fyllde 50. 
 
 
 
 
Mycket roligt som sagt. Men det finns ett minne under 2022 som alltid kommer följa med mig...med en mindre rolig betydelse. 2022 är året som jag bestämde mig att min och Glitters resa hade kommit till ett slut. Jag kände helt enkelt inte att hon fick den tiden och omtanken som hon verkligen förtjärnade. Hon är ju trots allt en prinsessa som behöver all tid i världen....det förtjärnar hon. Efter många tårar så kom dagen då hon flyttade tillbak till gården där hon föddes. Trots all sorg så har detta fört med sig en rolig grej också, Glitter är beräknad i maj för att få sitt eget lilla föl. Ser såååå mycket fram emot att träffa denna lilla krabaten och se vem han/hon blir. Jag känner på mig att det är en liten hingst som lurar i den stora magen. Men vi får helt enkelt se när dagen kommer. 
 
Att sälja Glitter tog hårt på mig, så många år av slit och släp med denna damen. Dock har vi inte sagt farväl, jag vet vart hon finns och har redan varit och hälsat på henne flera gånger och fler ska det bli. 
 
Det blev en liten tatuering för att för att föreviga våran tid tillsammans.
 
Du finns alltid med mig! 
 
 
Överlag så har 2022 varit ett bra år. Mycket planer för kommande året och ser fram emot allt som det har att bjuda på. Förhoppningsvis får jag och Danne en ny liten fyrbent familjemedlem inom kort...to be continued.
 
 

RSS 2.0