Måndag igen

Ja då var det måndag igen :) I och för sig så är det Valborg så är det ju ingen vanlig måndag men vardagen rullar på ändå.
 
I helgen var vi hemma I Dalarna och hälsade på. Först åkte vi hem till mamma och pappa och åt bytte däcken på bilen. Gött att ha det färdigt. Till middag så grillade vi, vilket var väldigt gott :D Alltid lika trevligt att komma hem till Dalarna. På lördagen mötte vi mamma på kupolen, efter att hon hade varit på kurs med Bozze, för lunch på Chilli&Wok. Väldigt gott. 
Efter det åkte vi till Ludvika och Daniels föräldrar för att fira hans bror som fyllde 20 år i veckan. Blev lite kalas med släkten vilket var väldigt trevligt. 
 
En liten bild från helgen med mig och katten :D haha! 
 
 
 
 
 
Började måndagen tidigt vid 6:30 för att gå till gymmet. Känner att kondisen börjar slappa efter så måse hålla den uppe. Gymmet ligger på Färjestad Arena som ligger på gångavstånd till där vi bor vilket är jättebra som uppvärmning. Idag blev det kondis samt lite armar. Blir så inspirerad av min gymma mamma som har både PT och gymmar och spinnar med mera. Blev väldigt sugen att prova på boxning så ska gå på första passet på fredag. Ska bli väldigt spännande :D 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag här och bloggar lite innan jobb ikväll. Passar även på att planera mer träning med både mig och Glitter samt skriva lista till ULLARED!! Mamma kommer ner på lördag och på söndag åker vi till Lilla Edet och hämtar upp Malin och Hanna och sen åker vi till Ullared för en heldag i varuhuset. Ska bli så kul :D <3 
 
 
 
Ha en fin Valborg!! :D 
 

RSS 2.0