New York!

Nu är jag äntligen hemma efter en väldigt intressant och väldigt rolig resa till New York! Det har verkligen varit en resa som jag sent kommer glömma.
Vi kom dit på kvällen och det första vi gjorde var att vi checkade in på hotell Pennsylvania och sen tog vi en liten sväng runt kvarteret för att se vad som fanns. Vi gick typ 50 meter och fick då se att runt hörnet hade vi Empire State Building. Så cooolt! 


Dag 2:
Vi började med att åka upp i Empire State Building. Vilken häftig känsla. Så häftigt att se hela New York uppifrån.
Hade såklart sällskap av världens bästa familj. Typisk amerikans pizza. Mums! Efter det blev det shopping på Time Square med kusinerna. Kommer fler uppdateringar på vad jag köpte framöver.


Dag 3:
Efter det åkte vi till Naturhistoriska Muséet. Det va jättespännande att vara på platsen där dem filmade ”Natt på Muséet” filmerna, fast det såg inte ut som det gjorde i filmerna men det var ändå jättecoolt.
På kvällen gick vi ut och åt på fin restaurang. Mmmm gött! Dag 4:
Nästa dag var vi iväg till Frihetsgudinnan för en lite dagsutflykt. Det var jättekul och många bilder blev det framför det fina monumentet.
Fler bilder och även filmer kommer längre fram. Sista middagen i New York.


Under middagen fick vi även det härliga beskedet att Måns vann Eurovision Song Contest!! Åh så kul! Hurrade för honom i resturangen. 


Dag 5:
Nu var det dags för hemfärd men innan dess hann vi med lite shopping innan det. 


Innan vi åkte hem hann vi även med att prova på riktiga amerikanska pannkakor med blåbär! SÅ himla gött!!Nu är det skönt att vara hemma, nu laddar vi om för tävling i helgen och sen är det inte långt kvar till studenten. Ska bli så skönt att slippa all skola och allt arbete och äntligen njuta lite.

Mer om resan kommer komma upp eftersom.
Ha det gött!!

RSS 2.0