VI SKA FLYTTA!

Ja 2018 kunde ju inte börja på ett bättre sätt, vi ska flytta! I onsdags skrevs papprena till lägenheten på och nu är det bara att börja planera, handla möbler och längta. Vi ska flytta från våran lilla etta till en 3:a :) Hur gött är inte det! 
 
 
Är så lycklig över detta! Vi har sökt lägenhet under en längre period nu och äntligen fick vi napp, vilket känns så otroligt lättande. Har sett bilder på lägenheten och det är verkligen jättefint! Kommer att ha ett stort och fint kök, ett sovrum med mycket garderober, ett vardagsrum med utrymme för matbord och till sist en inglasad balkong :) Just nu bor iv i stadsdelen Kronoparken och vi har trivts jättebra här men jag tror att vi kommer trivas minst lika bra på Rud. Lägenheterna är helt nybyggda, vi frågade om vi kunde åka dit och ta lite mått men då fick vi reda på att den inte ens är helt klar än. Vi får tillgång till den först den 1:a mars då kan vi åka dit och ta mått osv. Men jag har inget emot det. 
 
Vi har redan köpt lite grejer på blocket. Bland annat ett soffbord, en tv-bänk och ett köksbord+6 stolar. Tycker det är jätteroligt att handla på blocket. Vilka fynd man kan hitta samtidigt som man sparar pengar. Dock så ahr vi inte så mycket förvaring så det är något mycket kaos i våran lilla lägenhet nu :) Men det är bara att härda ut! 
 
Det kommer att bli så kul när allt står färdigt. Inflytt är den 17 mars så nu hoppas vi på att veckorna flyger förbi så vi kommer dit fortare :D 
 
 
 
 

RSS 2.0