Fredrik Böhling träning

Idag var det träning för Fredrik Böhling. Har inte tränat för honom på ett bra tag men tyckte det var dags nu att stämma av igen. Det gick verkligen jättebra, Glitter kändes (trots kylan) jättebra. Hon var jättemjuk och jag tycker att Fredrik tog upp alla saker som jag tycker att våran träning har saknat. Han gav en massa tips om hur jag ska kunna få Glitter mer mjuk i ryggen och hon ska kunna jobba med bakbenen mer. Tycker att det kändes bra att få träna för någon annan och få lite synpunkter från en annan synvinkel. 
Han sa jättemycket bra saker och speciellt en mening som jag inte kommer glömma; "Dendär hästen kommer gå genom eld för dig!". Jag fick nästan glädjetårar. Tycker att det är så skönt att höra från en rutinerad person och som har kunskapen om ur riktigt fina hästar ska vara och som kan se Glitters fulla potential. 
På kvällen var jag ute i stallet och pysslade lite med Glitter och lite annat, då fick Zune följa med. Han verkar börja tycka att det är väldigt kul att vara i stallet, han busar runt och lukar på allt. Han verkar också känna sig tryggare runt Glitter. Idag fick han en jättepuss av "storasyrran" <3
Liten möter stor :D Så sjukt söta så man smälter <3  

RSS 2.0