Bildbomb Malaga!

Ja då var man hemma i kalla Sverige efter en vecka i varma Spanien. Vi hade verkligen det så härligt och trevligt där. Vi hyrde ett hus som låg aldelles intill havet vilket var helt underbart. Det var jag och Danne samt mamma, pappa och Erik som åkte. 
 
 
Så vackert!! :D
 
 
Vi åkte från Arlanda 19:20 på söndag kväll vilket innebar att vi var framme i Malaga vid ca 00:15 på natten. Vi hyrde en bil på flygplatsen och åkte sedan iväg till huset. Vägarna är så krångliga i Spanien och är så imponerad av mamma som lyckades köra med alla galenpannor mitt i smeten. Good job!! <3 VI var framme typ 3 på morgonen och då var det bara att hoppa i sängen och sova några timmar. 
Dagen efter så blev det stranden med sol och bad. Havet var så vackert och härligt. Lyckades även att bränna sig första dagen :) Hihi det ska ju göras ordentligt :P 
 
 
 
 
 
 
 
På tisdagen så var det dags för utflykt och då bestämde vi oss att åka till den brittiska kollonin Gibraltar som låg ca 35 min med bil från där vi bodde.
 
 
VI köpte biljetter till att åka med linbana upp för Gibraltar-klippan och träffa på apona som bor där uppe. Det var en rikitgt cool upplevelse att få se allt uppeifrån. 
 
 
 
 
 
 
Väl uppe på klippan så gick vi omkring och kollade på de gamla ruinerna som fanns på berget. Klippan har används mycket inom den krigen som har varit. Gibraltar är som tidigare nämnt en brittisk kolloni vilket innebär att det är mer som i storbrittanien än spanien förutom vädret. Det var väldigt häftigt eftersom att så fort som man kom innanför gränsen så började folket att prata brittiska och vi såg röda telefonbås. Väldigt häftigt :D 
 
Sen bestämde vi oss vi för att gå ner för klippan. Det var en ordentlig prommenad, på hela dagen så tog vi ca 24 000 steg men vi såg sååå mycket häftiga saker och intressanta plater. När vi tog oss ner för klippan så satte vi oss vid en bar och tog en öl och njöt av det vackra vädret. Riktigt skönt. Kändes precis som att man satt i London konstigt nog :P 
 
Gibraltar var verkligen en riktig fin plats och vill verkligen rekommendera att åka dit om man är i närheten för det var verkligen en rikitg sevärdighet. Jag vet att jag kommer att åka tillbaka dit någongång :D 
 
 
 
 
 
 
Dagen efter det så var det mer stranden :D 
 
 
 
 
På torsdagen åkte vi på mer utflykt. Denna dagen så åkte vi först till Benahavis, den kallas även för matstaden vilket jag förstår nu efter att jag varit där eftersom att det fanns resturanger precis överallt. Det var en så vacker sad som låg mellan bergen i ett vackert skogsområde. 
 
 
 
 
 
 
 
 Efter det så åkte vi till "Den vita staden" eller Casares. Det var en riktig uppelvelse att gå emellan byggnaderna och se gamarna cirkulera i himmelen. Så vackert!! :D 
 
 
 
 
Dagen efter gick vi på en liten utflykt längst med stranden till några klippor för att se oss omkring lite. Det var så härligt att gå på en härlig prommenad. 
 
 
 
 
 
Detta var verkligen en välbehövlig semester kände jag. Har jobbat hela sommaren  och hade ingen paus mellan jobbet och skolan. Sista dagen på jobbet var dagen innan skolan började så kände att jag behövde en paus från allt och en vecka i spanien var precis det som behövdes. Nu har man nog med både energi och bränna för att ta sig genom hela vintern :D hihi!! 
 
Nu blir det tillbaka till verkligheten igen med skolan, jobb, Glitter och träning men nu är orken och motivationen uppe på toppen efter semestern! 
 
Ha det gött!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0