Gran Canaria + Rockstad Falun + Tävling Falu Ryttarsällskap

Ja som titeln lyder så har det varit mycket på senaste veckan. Har varit runt på en hel del saker men nu är jag tillbaka i Karlstad och hinner äntligen sitta och blogga lite. 
 
Kan ju börja med att berätta om min och Dannes resa till Gran Canaria. Vi åkte den 10 augusti och kom hem den 17. Det var helt underbart att komma iväg. Vädret var fantastiskt och jättevarmt men jag klagar inte :) Hotellet som vi bodde på var också jättebra. Vi tänkte att vi skulle åka med på en utflykt som heter "Smaker av Gran Canaria" där man åker runt till olika byar runt om på ön och upplever vad GC har att erbjuda. Det skulle även ingå en trerätters lunch och provsmakningar av lokalproducerad rom och vin. Detta lät som en jätterolig utflyckt så vi pradade med en guide, betalade för biljetterna och fick information om vart bussen kommer osv. Dagen kom då vi skulle åka på utflykten så vi var på plats för att hinna med bussen. Vi satt och väntade en bra stund på bussen men den kom aldrig så vi ringde Ving och hörde med dem vart bussen var och de sa att det hade blivit ett fel i komunikationen mellan reseledarna och våran bokning hade inte kommit fram till ledaren som skulle hämta oss. De sa sedan att en taxi skulle komma och hämta oss och ta oss till ett annat hotell där bussen skulle plocka upp oss. Vi väntade lite till men taxin kom aldrig så vi ringde Ving igen och sa att det inte kom någon och då sa det att det nu var för sent att åka med då bussen redan åkt. Blev riktigt besviken men som tur var så fick vi alla pengar tillbaka och kompneksation för den missade aktiviteten. Vi blev bjudna på middag på en fin resturang. Det ar jättetrevligt men såklart så var det jättesynd att vi missade utflykten som vi såg fram emot så mycket. Sammanfattningsvis så var det en jättefin resa och jättebra allmänt det var bra den lilla missen som gjorde det lite tråkigt. 
 
HIHI lyckades såklart bränna mig rejält också :D 
 
 
 
Vi hann inte mer än komma hem till kalla Sverige igen innan det var dags för nästa evenemang, Rockstad Falun. Det var helt sjukt kul. Jag köpte biljetter till Danne i födelsedagspresent för alla tre dagar av festivalen. På torsdagen gick vi för att se Saxon och på fredagen gick vi på D.A.Ds spelning men den stora finalen kom på lördagen då Sabaton själva spelade. FY FAN va grymma de var!! Helt sjukt va peppad man blev av att stå där i publiken. Jag är inget jättestort metal-fan men tycker ändå att deras låtar är jävligt bra. Kommer lätt köpa biljetter till nästa år igen. 
 
 
 
 
Under samma helg så var det tävling på hemmaplan på Falu Ryttarsällskap somanordnar sitt årliga dressyrmeeting. Jag var sjukt peppad för det och såg verkligen fram till denna tävling då vi inte varit ute på ett tag nu. Jag red tre klasser L:A4, MSV:C1 och C2. Glitter kändes jättebra inne på framridningen inför första klassen och även inne på banan. Hon var lite stark men det gick att hantera och det slutade på 66% vilket ledde till en seger :D Helt sjukt!! Blev så lycklig och stolt över min lilla häst som äntligen börjar visa vad hon kan, även på tävling. 
Efter första klassen åkte vi hem eftersom att det var typ 3 timmar mellan mina starter och eftersom att det var så kort hem så passade vi på att ka hem så att hon fick vila. Tror Glitter blev lite sur när hon var tvungen att åka tillbaka för hon var mycket starkare denna gången och ville typ ingenting. Hon var lika envis inne på banan och det slutade på 59%. Inte det bästa kanske men det får man ta. 
Sista klassen som var på söndagen gick bättre. Glitter var inte alls lika stark som hon var dagen innan men tror däremot att hon var lite trött. Hon var lite tjurig och grinig på framridningen. Inne på banan så var hon lite bättre och gjorde som jag sa. Hon har lite snabb i fötterna och ville inte riktigt släppa fram energin på rätt sätt men vi red ändå på 62% och därmed förnyade vårat kval till MVS:B vilket jag är väldigt nöjd över. 
Är väldigt nöjd med Glitters prestation under helgen så nu förtjärnar hon lite vila innan flytten till Karlstad. 
 
 
 
 
 
I fredags så fick mamma och pappa hem sin nya hund också :D Lilla Bozze <3 Hur söt kan man vara på en skala!!! :D <3 <3 <3
 
 
Gå in på mammas blogg på http://www.catchthejoy.se/ så finns det fler bilder och annat <3 
 
 

RSS 2.0