Julfirande i Dalarna

 
Ja denna julen fick jag fira tillsammans med min fina familj i underbara Dalarna. Det var verkligen något som jag behövde kände jag. Fick så mycket ny energi av att vara med min fantastiska familj. 
 
Började julen med grötfrukost och "strump-paketöppning". Liten tradition som vi har i våran familj att ge varandra en liten klapp på morgonen. Gissa vem som fick mandeln i sin gröt ;) 
 
Efter frukosten så gick vi på prommenad med hundarna.Det blev tyvärr inte en så lång prommenad eftersom att det var -17 grander ute och hundarnas tassar blir så kalla och gör ont så blev en mysig tur i skogen. 
 
Sen blev det förberedelser inför julmiddagen och lite annat pyssel hemma. Jag fick äran att agera chafför under kvällen vilket jag inte hade något emot över huvud taget <3 Hämtade och lämnade farmor hemma hos henne. Innan vi åkte hem till oss för julfirande så åkte vi en sväng förbi kyrkogården och tände ett ljus för farfar. Det är 5 år sedan på julafton som han gick bort och vi saknar honom så mycket <3 
 
Sedan så blev det mycket julfirande som, SÅKLART, började med glössmys framför Kalle Anka. Verkligen startskottet för julen enligt mig. Så mysigt! Efter det så blev det väldigt mycket och väldigt god julmat. Jansson, skinka, köttbullar, lax, västerbottenpaj och massa annat gott. Är dock inte så mycket för sillen men den kan man skippa. 
 
Efter det så blev det julklappsöppning. Erik fick spela jultomte och dela ut alla klappar. Fick så mycket fina och bra saker och är så tacksam för allt <3 <3 Körde även julklappsspelet vilket var rikitgt kul. Riktig nagelbitare att man inte vet vad man får. 
 
Efter det så hade klockan blivit ganska mycket så jag körde hem farmor och sedan när jag kom hem så var det film-tajm. Erik hade nämnligen fått filmen "Meg" i julkapp vilket är en film om en jättestor haj. Den var bra, inte det bästa jag sett men över lag helt okej. Godkänd :D 
 
 
Är sååå tacksam att jag fick fira jul hemma i år. Förra året så jobbade jag och det var ingen höjdare. Det var riktigt jobbigt att inte fira min favorit högtid med de människor som jag älskar mest i hela världen. Det gjorde så ont i hjärtat så gjorde allt i min makt för att det skulle undvikas i år. 
Känner som sagt nu att jag är full proppad av ny och positiv energi och kan leva på detta under hela nästa år. Älskar min familj så mycket <3 <3 <3 
 
 
 
Detta blev mitt julkort 2018. Världens finaste hundar, finns seriöst inga andra hundar som jag älskar så mycket som dessa.
 
Nu blir det jobb och mer jobb denna helg så ser vi fram emot nyår. Whooop! 
 
Ha det! 
 
 

RSS 2.0